Lesen L
Tuesday, 17 January 2012, 0 speaks


Assalammualaikum

Hello pepps ! cube korang tengok Harini terang tapi sejuk ritee ? haa aku tengah sejuk nih . hihi .. so itu bukan lahh cerita yang sebenarnye . Aku nak cerita pasal Lesen L . Haha lawak kan .. mybe korag dah ade P yang aku pulak baru nak dapat L ? haha okay aku mak bapak tarak kaye sebab tu amik lambat . ahaha

Okay . sebenarnye aku nak melepaskan angin kemarahan niee .. ecece ayatt . aku geram lahh . bile lahh lesen L untk motor and kereta aku nie nak keluar ? siyez aku dah over xcited abiss nihh . haha .. aku nak blaja bawak motor and kereta nihhh !! plizz cepat boleh ? dah tu jek . hewhew .

Older Post | Newer Posts