Malacca
Wednesday, 30 November 2011, 0 speaks

Assalammualaikum :]


jyeahhh ... haaa nampakkan ? kiteowg pegi melaka harituu
sebab ? nak tahu sebab ape?
sebab nak beli barang dapur dekat TESCO MELAKA 
kelaka kan ? macam lahh dalam johore niee 
takde tesco...
ayah ayah...
ayah cakap tesco melaka murahh katenye...
yekew? carefour batu pahat punn lagi murahh
nak bukti? haritu ayah nak beli minyak wangi kete dy...
harge dalam rm13.90 gitu kalau tak silap..
then tup tup dy tak jadi beli...
malam balik tu kiteowg balik bp..
esuk pg carefour bp...
ayah beli minyak wangi yang same and sebijik macam kat melaka tu..
kau tahu hargenye bape?
rm11.90 jew....
puhhhhh... apelagi....
mak pun bebel lahh kat ayah...
yela sebab korang bayangkan ..
kiteowg gerak melaka dalam kol 11 pagi...
sampy sane pg makan , solat then shopping
malam baru balik...tak silap aku
dalam kol 11 lebey sampai bp...
giler penat.....
sanggup taw ayah aku nie....
alahaiii...
mase kat melaka niee ayah aku shopping sakan
aku pun tataw kenapa...
tetibe byk benor duitnye...
mintak apeje.. dia akan cakao 'okay'
haaaaaa...aku and akak ape lagi...
bile lagi kann nak pau ayah aku...
ekekekeke...
dah lahh tuu jekkk...
TQ sebab bace...
mmmmuuuaaahhh

Assalammualaikum


Older Post | Newer Posts