my classmate ! you are stupid boy !
Friday, 22 July 2011, 0 speaks


ahaha .. nampakkan ? binatang dekat atas nie .. oke sebenarnyee aku nak update belog pasal sorang ke lebih classmate aku yg buduhh ! sory bahase kasarr tapi tu jela yang blh buadd kau paham kn manusia .. oke aku nak mgaku smthing nie .. dalam beberape hari niee aku agak tertekan dengan perangai stupid kau nie kan..ape yang kau buadd ? nak taw ? kau mganjing aku lhaa sial ! haha .. naseb bek ade si ahmad justin nie punyee nasihat kann .. aku biakann je weyhh.. kalau aku layan aku pun macam org bodo jugakk kan ? sebab layan org bodo macam kau ? kahkahkah.. hammbikk .. oke aku nak jujor niee kalau sampy satu ary kesabaran yg aku pendam nie sampai tahapnye kau terima jela eyhh ape aku akn buadd kat kau.. kau cube lahh bayangkan wahai manusia yg mmg tak hensem .. kalau org buadd kauu .. kompem kau marah kan ? macam tuu jgk aku bhaii .. aku ade prasaan .. aku bkn patung yg tkde prsaan kann .. aku harap kau paham lahh wehh .. aku malas nak gdh kat skula niee mmndgkan kau konon-2nye plajar yg "BAIK" kan.. puihhh .. oke mnurut nasihat ahmad justin nie .. kau tu seperti anjng tuu yg myalak dekat aku kann .. then aku buadd bdo je.. xpayah layann anjing(kau) tuu .. kann .. sebab mcm org buuh jee kann layan anjing(kau) menyalak tak tentu pasal kann ? k laa bye 

Older Post | Newer Posts