Contest I Love You By Rizwan Ewan :)
Thursday, 9 February 2012, 5 speaks



Heyy , I Love You tu apa maknanyee ? Tahu tak ? kalau takk , cube search dekat google translate , gerenti korang dapat maknenyee . hehe , just kidding lahh sayangg . Okay sebenarnye , I love You nie tak semestinye ditujukan kepada Boyfriend/Girlfriend , kalau untuk bf/gf je macam mane dengan mereka yang takde bf/gf ? macam aku niee haaa . hehe ,

okay sebenarnye ia juga boleh ditujukan kepada parents korang ke mmbe korangg ke kann , dalam sehari bape kali korang cakap i love you kat parents ? alaa paling tak pun cakap sayangg ibuuu , sayangg ayahh . hehe jujur cakap eyh . aku cakap dekat parents aku dalam 3 kali setiap sorang setiap hari . akuuu rase lahhh . dan tak munkin kurangg . hewhew

Haha , tapi tak semestine if kite tak cakap means kite tak sayang mereka riite ? kite tak cakap punn diaorang tahuu kott kite sayang mereka . buktinye , ite buleh jage diri bebaik and jage name keluarga ritteee ? korang baik kann ? Alhamdulillah gooddddd . hehe , tapi pada aku , aku cakap tu nak bantu mereka hilang rase penat selepas bekerjaa . phewwwww untung ade anak macam akuu . hakhak .

Aku sebenarnye tertarik nak masuk contest niee sebab mule2 suke2 , aku ske masuk contest yang orang  tag name akuu . terima kasih Lumi ! and lagi satu mybe sebab ganjarannye kott . haha jujur abiss nie . Hopefully saye menang ! haha  





Akceli mereka orang yang saye sayangg ! means yang pentingg dalam hidup sayeeee . hehehe . anda pula bagaimana ? o.O

saye tag awak , awak , dan awak ;

Afiqah Hani , Farahin  , Hanieeda , Fatihah , Ainn , Eqa

Older Post | Newer Posts