Sweet 17th :]
Sunday, 11 December 2011, 0 speaks

Assalammualaikummm :]

semalam 11/12/2011 cukup lahh umur aku 17 tahun
muda bukan ? ekeke .. aku lom tua lagi lahhh ..
oke tengs dekat kengkawan yang wish bufday aku ...
bebudak fb jugak .. gehee .. kalau nak disenaraikan 
alamatnyeee memang aku tak post entry pasal bufday lahh
hehe . sebab ramai sangat ... tengkiu tegkiu and tengkiu .

tapi mesty aku ingat orang yang pertama
wish bufday dari ketegori kengkawan
ialah kawan baik aku . Adila .. waaaaa owsemmm
tepat-tepat pukul 12 mesej dari dia sampai kat aku
thx ea dila... sayang kau ketat-ketat lahh gemok
ekekeke .. tidak lupa juga kepada Hani , Mai , Kak Fazila .
and semuaa lahh ... sory tak mention nama .

and and and . korang nak taw tak ape hadiah bufday yang paling 
special and paling awal aku terima ?
" AIR MATA " pelik ? percayalahhh
aku dapat adiah air mata ... owwsemm kan ?
terima kasih sayang ... aku harap bufday kalinie
merupakan bufday yang paling hebat ...
tapi macam nie kau buat aku ?
k takpeee .. terima kasih hadiahnye ...
aku teimaa okay .. dun worry lahh...
oke second aku dgn akak ecident ...
wakakaka .. ini kecuaian aku bawak motor. :]
macam mane citenye .. tak payah tahu ea...
yang peting abis muke akak aku bengkak ...
aku pulakk rilekk je .. wakakaka...

For today , aku terima sumthin yang special .
nak tahu ape ? Hani buat sendiri kek untuk aku ...
wahhh terharu gilerrr .. kau hade ? :b
oke thx eaa hanii sebub buat kek tuu .. Ilovveyouu lahh
hehik .. dah tu jekkk.

bufday aku bukan special sangat ... lagipun 
aku takde sesape dahh keenn ?
tu jee .. k boiii

Older Post | Newer Posts