Berakhir sudah....
Tuesday, 12 June 2012, 0 speaks


Heyya Assalammualaikum..

So sape kenal dengan lambang sekolah nie... semua taw kann... sekolah HOT niee. sape tak kenal.. ecece.. hehe, so aku dah sekolah kat sekolah nie sejak dari fom 1 sampai sekarang... Fom 6, sedey bertambah sedih harinie 12/06/2012 hari last aku sekolah kat sini...... sedey tinggalkan kawan baik aku... hehe so kepada cikgu2 Smk Dato Bentare Luar yang penah mendidik anak murid yang degil sorang niee terima kasih banyak2.... jasamu akan ku kenang.... Kengkawan yang same batch dengan aku yang aku pernah tegur ke tak penah tegur ke, aku mintak maaf.... Mybe aku tak penah tegur korang then korang igt aku sombong kan ? aku rilek jelah..... aku tak sombong cume pemalu ajee :))


Best friend... aku ade kawan baik dalam kelas.. Nama dia Siti Nur Najwa bt Norazam.... No ic : 940809-01-**** haha... anak pakcik azam niee aku dah sejak sejak sekolah rendah lagi... kteowg jadi kawan baik sejak form 1... lame tak lame tak ? haha kau hadoo? k nyahh aku terharuu sangat tadi dher.... Aku tak penah ade kawan yang menangis sungguh2 macam kau tadi............ 

Gentle doh aku terharu.... Weyh wawa mok.. kau jangan aa sedey key... Aku ade lg kat bp niee.. cume aku tak pg skola je, kite still lepak sesame lerr.. aku still ley amik kau.. jalan2 pg SO teman kau dating kann... haha kantoi.... yang paling penting kau still blh marah aku sebab xnk pasang signal taim belok... haha aku suke doo... event agak memekak.. tapi kau wat suasane kete yang sunyi tanpa radio tu meriaahhh...

haha, Wawa........ aku harap kau jage diri elok2... jage diri bebaik... study betul2... and yang paling penting jangan lupe akuu ? jangan cari awek lain okay ?haha....kau kawan terbaik aku.. aku mintak maaf if ade buat salah kat kau sepanjang kite kawan... mane taw aku guraw dgn kau ade wat kau kecik aty ke... aku mintak maaf okay? hehe... dahdah.. aku takley taip lg pasal kau niee.. karang banjir lappy aku nie.. haha.. apepon Take A Good Care Najwa Norazam. Aku Sayang Kau Kawan ! pilih arah tuju kau betul2 key... pikir elok2... aku always support kau gemok... satang Trisya lebih.... eh silap Sayang Najwa lebih. hehe kbye :)



Older Post |